Flere visninger

Steiner Marine 7x50

Lagerstatus: På lager

kr 3 699,00
ELLER

Detaljer

Steiner Marine 7x50

Steiner leverer kikkerter av topp kvalitet, og denne kikkerten er intet unntak. Den har optikk som er montert i silikonfatninger slik at optikken ikke tar skade ved støt eller slag, perfekt om man er ute i røff sjø. Kikkerten har Sports Auto Focus – man stiller inn okularene slik at man ser skarpt på hvert øye ved førstegangs bruk og deretter har man et skarpt motiv fra 20m til uendelig. Man slipper å fokusere kikkerten siden all fokusering skjer i øyet.

7x forstørrelse er den maritime standard, og med et bredt og stabilt bilde blir det lett å se etter andre båter, bøyer og bronummer selv i grov sjø. Antirefleksbehandlingen gir høy kontrast og lyse bilder med naturlig fargedefinisjon for fremragende visningskvalitet som passer for både nybegynnere og profesjonelle.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 7x
Lysåpning (mm) 50
Utgangspupill 7,1mm
Synsfelt v/1000m 107
Nærgrense fokus (m) 20
Bruksområde All round, Båt og marine
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 207 x 140
Vekt (gram) 1015
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').