Flere visninger

Nikon Aculon W10 8x21 Gul

Lagerstatus: På lager

kr 699,00
ELLER

Detaljer

I den nye kikkertserien ACULON W10 kombinerer Nikon, pris og presisjonsteknikk med en høy ytelse for krevende utendørsaktiviteter. ACULON W10-kikkerter er vanntett og gummibelagt for et aktivt friluftsliv som fotturer, camping, friluftsarrangementer, konserter og sportsstevner. Det kompakte designet sammen med den lette vekten på 215g gjør ACULON W10 til den opplagte følgesvenn. 

Det er en etterfølger til den svært stilfulle kikkerten ACULON T51 og ACULON T01. ACULON W10 er enda en milepæl i Nikons historie. Det handler igjen om rimelig kvalitetsoptikk i en lett, kompakt og trendy design. 

Som ACULON T01 kikkerter, er ACULON W10-serien utstyrt med antirefleksbehandlede linser i flere lag, 21 mm objektivlinse og 8x forstørrelse, og gir et enestående synsfelt med høy kontrast. 


Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 8
Lysåpning (mm) 21
Utgangspupill 2,62
Synsfelt v/1000m 110
Nærgrense fokus (m) 3
Bruksområde All round, Reise og fritid
Alternativer Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 87x110
Vekt (gram) 215
Garanti (år) 10
Brukermanual Nordisk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Video

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').