Flere visninger

Kowa TSN-553 15-45x55

Lagerstatus: Bestillingsvare

kr 18 999,00
ELLER

Detaljer

KOWA TSN-553 PROMINAR følger i fotsporene til den legendariske TSN-883 optikken, og setter standarden i kompakt-markedet.

I hjertet av TSN-553 PROMINAR slår fluorittkrystall-linsen. Dette naturlige mineralet har en fremragende egenskap med svært lav lysspredning som ikke finnes i optisk glass. Denne egenskapen gjør det mulig for Kowa å nesten helt eliminere ugjevnheter i farge, og dramatisk øke oppløsning og kontrast.

Ikke bare er TSN-553 PROMINAR ultra kompakt, men den gir utrolig oppløsning takket være den rene fluoritt-linsen.

Med en lengde på kun 270mm og en vekt på bare 810g er den virkelig kompakt og er den perfekte følgesvenn når man er utendørs. Kowows drøm var å skape et ultraportabelt spottingscope som leverte det høyeste nivået av optisk ytelse. Denne visjonen har blitt realisert i TSN-553 PROMINAR.

Hold spottingscopet i håndflaten din og setter pris på den feilfrie ergonomiske kroppen, de slanke kurvene og den komfortable håndteringen av kikkertens funksjoner. Hvert aspekt av designet har blitt vurdert og utviklet for å forbedre bruken ute i felten med ikonisk styling gjort kjent i optikkverdenen av flaggskipet TSN-883 PROMINAR.

Fra dobbelt-fokushjulet som gir deg absolutt nøyaktighet, til det taktile, helt vanntette skallet. Du setter pris på den høyteknologiske konstruksjonen og materialene som brukes til å lage TSN-553 PROMINAR. Et lett, men slitesterkt og fullt vanntett chassis, sikrer ytelse i de tøffeste miljøer. Påliteligheten er garantert.

Med Kowa-smarttelefonadapteren kan du raskt og enkelt koble telefonen til Kowa TSN-553 PROMINAR-spottingscopet for å skape et fantastisk forstørret bilde av verden rundt deg. Denne kombinasjonen med kameraet til en smarttelefon skaper et ultrakompakt, lettvekst telefotosystem som langt overstiger tradisjonelle brennvidder for kameralinser - perfekt for å ta bilder med lang rekkevidde og utrolig detaljnivå.

Video: https://youtu.be/nU8NBS3TcDA

Spesifikasjoner fra produsent:

Objective lens diameter: 55mm
Objective lens: Fluorite Crystal
Magnification: 15-45x
Focal length: 315mm
Close focus: 3m
Field of view at 1000m: 44-23m
Eye Relief: 16,5 – 16mm
Size WxHxD: 271 x 153 x 66mm
Weight: 810g
Filter threads: 58mm
Water proof: Over IPX7 (Dry nitrogen gas)

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 15-45x
Lysåpning (mm) 55
Utgangspupill 3,6-1,2
Synsfelt v/1000m 44-23
Nærgrense fokus (m) 3
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Vanntett
Mål (L x B) 271 x 153 x 66
Vekt (gram) 810
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').