Flere visninger

Kowa TSN-501 20-40x50

Lagerstatus: Bestillingsvare

kr 3 149,00
ELLER

Detaljer

Nyt nærbilder av din verden når som helst med Kowa TSN-500 spottingscope.

Liten og lett nok til alltid å være med deg, enten hjemme, parken eller tur ute i åsene. TSN-500 er helt vanntett og nitrogenfylt, så denne lille kikkerten er laget for å fungere i de tøffeste miljøer. Den veier bare 400g så den er lett nok til å være med deg selv på de lengste turer og ekspedisjoner og med en lengde på 239mm er TSN-501 er ekstremt bærbar - det perfekte valget for å nyte friluftsliv. En nærgrense på bare 2,5m gjør at man kan få utrolig detaljer av planter og insekter med opptil 40x forstørrelse.

Fra dobbelt-fokushjulet som gir deg absolutt nøyaktighet, til det taktile, helt vanntette skallet. Du setter pris på den høyteknologiske konstruksjonen og materialene som brukes til å lage TSN-551. Et lett, men slitesterkt og fullt vanntett chassis, sikrer ytelse i de tøffeste miljøer. Påliteligheten er garantert.

Med Kowa-smarttelefonadapteren kan du raskt og enkelt koble telefonen til Kowa TSN-551 for å skape et fantastisk forstørret bilde av verden rundt deg. Denne kombinasjonen med kameraet til en smarttelefon skaper et ultrakompakt, lettvekst telefotosystem som langt overstiger tradisjonelle brennvidder for kameralinser - perfekt for å ta bilder med lang rekkevidde og utrolig detaljnivå.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 20-40x
Lysåpning (mm) 50
Utgangspupill 2,5-1,25
Synsfelt v/1000m 40-28m
Nærgrense fokus (m) 2,5
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Sprutsikker, Vanntett
Mål (L x B) 239 x 125 x 72
Vekt (gram) 400
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').