Flere visninger

Kowa SV 8x42

Lagerstatus: På lager

kr 2 499,00
ELLER

Detaljer

Kowa SV 8x42 en kompakt takkantkikkert med nytt elegant design, lett konstruksjon og multicoated beskyttelsesbelegg. Kikkerten har fasekorrigerte prismebelegg som gir et rent og klart bilde. Kikkerten er vanntett og nitrogenfylt som forhindrer dugg, og med en lysåpning på 42 mm gir kikkerten et godt bilde i skumring. Gummilegering gir et godt grep. Kikkerten er ideell for fugletitting, naturobservasjon, jakt og friluftsliv.

Optisk så er denne i samme klasse som Nikon Monarch-serien. Okularene og objektivene er dekket av Kowas unike Kowa Repelling (KR)-teknologi. KR-teknologien hindrer fett, væske og smuss å sette seg på overflaten av linsene, noe som gjør rengjøringen mye enklere. Videre reduserer KR-teknologien risikoen for riper i linseoverflaten.

Anbefales!

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 8
Lysåpning (mm) 42
Utgangspupill 5,3
Synsfelt v/1000m 110
Nærgrense fokus (m) 4
Bruksområde All round, Fugletitting, Jakt, Reise og fritid
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 174x128
Vekt (gram) 665
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Video

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').