Flere visninger

Kowa SV 8x25

Lagerstatus: På lager

kr 999,00
ELLER

Detaljer

Perfekt balanse mellom optikk og konstruksjon
Kowas SV-Serie har en perfekt balanse mellom optiske egenskaper og lav vekt. Kikkerten har et robust og ekstra tykt hus, som gjør at også objektivlinsene er godt beskyttet. Denne kikkerten tåler tøffe tak, er nitrogenfyllt slik at den ikke dugger og er 100% vanntett. Et stort fokuseringshjul og dioptrijusteringsring, og en tre-klikks TW-musling, gjør kikkerten lett å tilpasse sine individuelle behov for å et klart og skarpt bilde.

Japansk ECO-glass
Alle optiske komponenter er produsert av beste kvalitet med Japansk ECO-glass, og alle flater er behandlet med flerlags antirefleksbehandling. Det gir en høy lysgjennomgang, korrekte farger, høy kontrast og skarpt bilde.

KR-behandling på linsene
Kowas KR-behandling motvirker at støv, fett og vann skal feste seg på linsene. Den gjør det også enklere å rengjøre linsene, og dermed unngå skader på optikken.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 8
Lysåpning (mm) 25
Utgangspupill Nei
Synsfelt v/1000m 108
Nærgrense fokus (m) 1,5
Bruksområde All round, Reise og fritid, Teater
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Sprutsikker, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) Nei
Vekt (gram) 260
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').