Flere visninger

Kowa BD Prominar XD 10x56

Lagerstatus: På lager

kr 6 979,00
ELLER

Detaljer

Kowa BD XD Prominar 10x56 - XD-glassene i Prominar-serien reduserer den kromatiske abberasjonen til et minimum, og sørger for høy kontrast i hele synsfeltet.

Imponerende nærgrense
Ti år med optisk innovasjon, utvikling og teknologisk fremgang har resultert i en kikkert med en imponerende nærgrense på kun 3 meter. Dette gjør det mulig å bruke kikkerten til å studere planter, insekter og andre objekter som befinner seg i nærheten.

Lettvekts kikkertkropp i magnesiumlegering
En ny, lettere og bedre ultrasolid kropp i magnesiumslegering gjør Prominar XD perfekt til krevende værforhold. Den lette kroppen gjør den likevel svært portabel.

Større synsfelt
Prominar XD sørger for et 20% større synsfelt enn den tidligere BD-serien. Økningen i synsfeltet gjør det lettere å finne objektet du skal se på.

Ergonomisk og elegant
En moderne, stilig og funksjonabel kikkertkropp gjør Prominar XD til en fryd å bruke! Kikkerten har en perfekt balanse mellom design og funksjonalitet.

Kikkerten har full multicoating og fasekorrigert optikk. I tillegg er kikkerten vanntett og fylt med nitrogen for å hindre at kikkerten dugger innvendig.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 10
Lysåpning (mm) 56
Utgangspupill 5,6
Synsfelt v/1000m 103
Nærgrense fokus (m) 3,0
Bruksområde Fugletitting, Jakt
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 168x148
Vekt (gram) 1150
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Video

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').