Flere visninger

Focus Antique messingteleskop

Lagerstatus: Bestillingsvare

kr 14 349,00
ELLER

Detaljer

Lekkert design
Focus Antique teleskop er perfekt for deg som vil ha en utsiktskikkert/stjernekikkert i et meget elegant design som vil pryde ethvert hjem. Teleskopet er utført i blankpolert messing i klassisk design og er montert på et elegant og stabilt stativ i ekte mahogni. Dette teleskopet vil vekke oppmerksomhet i et hvert hjem, gjestene vil gå frem til dette spennende teleskopet for å se i det.

1,25” okular.
Teleskopet bruker okular i 1,25”, det følger med 1 okular på 25mm som gir en forstørrelse på 32x. Man kan kjøpe andre okularer til stjernekikkerter, som vil passe til dette teleskopet.

Forstørrelse
Forstørrelsen regnes ut på følgende måte: Fokuslengden på teleskopet 800mm divideres med okular mm (800: 25 = 32x) Har man et okular på 10mm vil forstørrelsen være 80x

Søkeren
Det følger med en siktekikkert med en forstørrelse på 6x og et objektiv på 30 mm som gjør det lettere at finne motivet. Siktekikkerten stilles inn på følgende måte: Finn et motiv ca. 100m borte i hovedkikkerten, juster nå på siktekikkerten, inntil det samme punktet er i midten av siktekikkerten. Etterpå vil det være enklere; har man motivet i siktekikkerten vil du også finne det i teleskopet.

Tekniske spesifikasjoner:
Objektivlinse: 80mm
Brennvidde: 800mm
Okularfatning: 1,25 (standard for de fleste teleskoper)
Okular: 25mm (32x forstørrelse)
Siktekikkert: 6x30


Tilleggsinformasjon

Vekt (gram) Nei
Erfaringsnivå Nei
Optisk design Refraktor
Montering Alt-azimuth
Brennvidde (mm) 800
Lysåpning (mm) 80
Åpningsforhold (f-ratio) 10
Forstørrelse 25mm (32x)
Garanti (år) 5
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').