Flere visninger

Celestron Trailseeker 100

Lagerstatus: På lager

kr 8 649,00
ELLER

Detaljer

Spottingscope-serien TrailSeeker gir en fantastisk synsopplevelse med sitt robuste og slitesterke ytre, som også er helt vanntett og nitrogenfylt. Det optiske systemet er XLT-antirefleksbehandlet, noe som gir spottingscopet et skarpt bilde med en enestående kontrast. Dobbelt fokuseringshjul gir deg mulighet for raskt å finne fokus og deretter finjustere for beste bilde.

80mm og 100mm spottingscopene er perfekte allround-kikkerter, som både klarer daggry og skumring. 65mm har god lysgjennomgang, samtidig som den er bærbar. Perfekt til de som ønsker en god yteevne med lav vekt og et kompakt format.

Spesielle egenskaper
TrailSeeker har mange funksjoner som normalt kun finnes i mye dyrere spottingscoper, f.eks. en motlysblender som kan skytes frem, roterende stativgjenge og utskiftbart okular. TrailSeeker er den perfekte følgesvenn for outdoor-mennesket.

Natur og eventyr
TrailSeeker er altid klar, uansett om du er interesseret i fugletitting, turer, camping, eller bare vil observere landskapet omkring deg!

Egenskaper

  • Celestrons egen BaK-4 prisme og XLT-flerlags-coated optikk øker lysgjennomgangen og leverer et skarpt bilde med stor konstrast.
  • Med det doble fokuseringshjulet justerer man raskt skarpheten, hvor man senere kan foreta finjusteringer.
  • Roterende stativgjenge. Dette gjenge kan roteres 360°, så øyestykket kan settes i best mulige synsvinkel.
  • Kom tett på begivenhetenes sentrum med et zoomokular.
  • Vanntett og duggsikker - fylt med nitrogen.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 22-67x
Lysåpning (mm) 100
Utgangspupill 4,5-1,5 mm
Synsfelt v/1000m 31-16m
Nærgrense fokus (m) 9
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Vanntett
Mål (L x B) Nei
Vekt (gram) 1990
Garanti (år) 2
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').