Flere visninger

Celestron Regal M2 80ED XLT

Lagerstatus: På lager

kr 11 795,00
ELLER

Detaljer


 Regal M2 er den nye versjonen av Regal F-ED-serien. Dag eller natt; Regal M2 er optimalisert for å gi deg det skarpeste bildet som er tilgjengelig. Du vil elske dette spottingskopet  til fugletitting, som utsiktskikkert over lange avstander og lette, astronomiske observasjoner. Denne serien inneholder nå alle de avanserte funksjonene og spesifikasjonene som normalt kun er tilgjengelig i en høyrere prisklasse, inkludert Extra Low Dispersion (ED) glass.

Regal M2 har en kropp av magnesiumslegering, noe som har redusert den totale vekten med mer enn 14% sammen lignet med Regal F-ED. Den nye serien inneholder også en oppgradert to-trinns fokusering med grov- og finfokus. Den nye fokuseringen lar deg komme i fokus dobbelt så raskt! Regal M2 er vanntett og fylt med nitrogen for å forhindre dugg. Modellen er tilgjengelig i en ny, grønn farge og kommer med inkluderte bæreveske.

Dersom du er interessert i å fotografere det du ser, er Regal M2 et perfekt valg! Modellen har innbygd T-adapter, noe som gjør at du kun trenger en kameraspesifikk T-ring for å koble ditt speilreflekskamera direkte på optikken. Regal M2 er således en perfekt følgesevenn for alle friluftsentusiaster.

  • Regal M2 80ED med ED-glass: Minimerer kromatisk aberrasjon, og gir korrekte farger med økt kontrast og oppløsningsevne.
  • XLT- overflatebehandling: XLT-coatingen øker lystransmissjonen for mer lyssterke bilder med økt kontrast og oppløsning.
  • Kropp av magnesiumslegering: Magnesium er sterkt og robus, men samtidig lettere enn tradisjonell aluniniumslegering.
  • Dual fokusering: Grovfokusering for å komme raskt i fokus, og finfokusering for å hente frem de siste detaljene.
  • Ny og raskere fokuseringsmekanisme.
  • Roterende stativfeste med strammeskrue: Roter spottingskopet for å gi best mulig orientering av okularet. Enklere dersom flere skal observere sammen.
  • 20-60x zoomokular: Justerbar forstørrelse som gir deg et stort synsfelt for å få oversikt, og høy forstørrelse for å la deg se detaljer, når du har behov for det.

Øyemuslingene er av skru-opp-typen, som gir deg korrekt øyeavstand uavhengig om du bruker briller eller ikke. Regal M2 har standard 1.25”okularfatning som lar deg bruke et stort utvalg av astronomiske okular. T-adapterring inkludert for enkelt å kunne bruke  digital speilrefleks. Den innebygde solblenderen kan trekkes ut, for å holde strølys og fuktighet unna optikken. En innebygd siktelinje på spottingskopet gjør det enklere å finne objektet du ønsker å studere.

 

Spesifikasjoner

Lysåpning (mm) : 80 mm  
Forstørrelse : 20-60x  
Bæreveske : Softcase  
Synsvinkel (grader) : 2.1-1°  
Synsfelt (på 1000m) : 37-17m  
Utgangspupill (mm) : 4-1.3mm  
Øyeavstand (mm) : 20 mm
Nærfokus : 6.5 m  
Prismer : BaK-4  
Overflatebehandling : XLT (Fully Multi-Coated)  
Vekt : 1607
Dimmensjoner : 422x99x117 mm

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 20-60
Lysåpning (mm) 80
Utgangspupill 4-1.3mm
Synsfelt v/1000m 37-17
Nærgrense fokus (m) 7
Alternativer Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 422x99x117
Vekt (gram) 1607
Garanti (år) 2
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').