Flere visninger

Zeiss Conquest HD 8x42

Lagerstatus: På lager

kr 6 490,00
ELLER

Detaljer

Carl Zeiss Conquest HD 8x42 T * multi-coating og super effektive dielektriske prismebelegg gir 90% lystransmisjon for eksepsjonell ytelse i lite lys. De helt nye HD-objektivene produserer farger som er levende og naturlig, og detaljer som er skarpe og klare. Bredt synsfelt, og ergonomisk fokusering gjør bruk enkelt og komfortabelt. Kikkerten har det unike Carl Zeiss LotuTec beskyttelsesbelegget garanterer klart syn i all slags vær. Den nye Conquest HD serien er utrolig lett, men likevel robust, med et ergonomisk design som gjør dem lette å holde og bruke, selv med hansker på.

Det følger med deksler foran og bak, nakkerem og en Cordura-veske.

Den nye Conquest HD kikkert serien er en del av Carl Zeiss premium entry-level serie. Alle CONQUEST HD produkter er basert på state-of-the-art teknologi og tilbyr fremragende ytelse funksjoner til en enestående verdi for pengene. De ble utviklet for maksimal robusthet og lang levetid.

Les vår produktomtale av Conquest HD 8x42 på vår blogg.

Tilleggsinformasjon

Forstørrelse 8
Lysåpning (mm) 42
Utgangspupill 5,25
Synsfelt v/1000m 128
Nærgrense fokus (m) 2
Bruksområde All round, Fugletitting, Jakt, Reise og fritid
Alternativer Beskyttelsesbelegg, Nitrogenfylt, Støtsikker, Vanntett
Mål (L x B) 155x120
Vekt (gram) 750
Garanti (år) 10
Brukermanual Engelsk

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

 

Gi karakter
Reviews

Video

Produkttagger

Andre merket produktet med disse taggene:

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').